U wilt hoger in Google scoren ?

Heeft u een prachtige website laten maken en dan wordt u niet echt goed gevonden.

WAT NU !
U kunt daarvoor naar een gespecialiseerd SEO (zoekmachine optimalisatie) bedrijf gaan die wat teksten gaan aanpassen, aan linkbuilding gaan doen of Google Adwords gaan adviseren.
Maar meestal gaat dit gepaard met behoorlijke maandelijkse kosten.

Cfconsultancy besteed standaard altijd veel aandacht aan het positioneren van een website in Google maar doet dit op een andere manier.
Eerst bekijken we de trefwoorden waarop u graag gevonden zou willen worden en doen een kleine analyse naar uw concurrenten.
Bij voorkeur zoeken wij dan een domeinnaam die de trefwoorden bevat waarop u zou willen worden gevonden. Uw bedrijfs domeinnaam gebruiken we dan alleen voor uw email.
Door het plaatsen van de juiste woorden in uw website en blokken met rich snippets voor uw bedrijfsgegevens alsmede een goede sitemap in combinatie met ons cfcms minicms geeft dit uitstekende resultaten.

Een mooie voorbeeld case is bijv. Westera pianohandel

Pianohandel Westera heeft  een domeinnaam westera-pianos.nl en zou graag beter gevonden willen worden in zowel Duitsland als Nederland om meer piano's te verkopen
Ons advies was om daarvoor piano-kopen.nu en klavier-angebot.de op te zetten. Ipv. een vlaggetje voor de taal keuze hebben wij gekozen voor 2 aparte domeinnamen voor een betere GEO targeting.
In combinatie met ons minicms en een goed doordachte manier om de piano voorraad te presenteren is de omzet van westera behoorlijk gestegen.

Deze oplossing is vele malen goedkoper dan werken met een SEO bedrijf of Google Adwords.

Wilt u ook advies voor zo'n website oplossing ?  

Link delen op threads de nieuwe twitter

Meta heeft onlangs een nieuwe functie aangekondigd die threads heet. Threads zijn een manier om gesprekken te ...
 

Gratis in edge eenvoudig teksten genereren met openai

Open de EDGE browser en klik op meeste rechtse icoontje bovenaan. Zorg dat je met een microsoft account bent ...
 

TinyMCE 5/6 plugin met DALL·E

Het is nu mogelijk om met behulp van DALL·E (openai) plaatjes te genereren rechtstreeks in minicms. ...