Juist nu tijdens lockdown een website redesign

En waarom nu ?

Veel bedrijven zijn dicht vanwege de coronacrisis en zoals het er nu uitziet zullen gesloten bedrijven straks langzaam weer opstarten met inachtneming de 1.5 meter afstand.
Dit zal inhouden dat niet alle klanten dan direct bediend kunnen worden en de klant zal dan dus online gaan zoeken naar een alternatief.
Veel ouderen die niet zo veel ervaring hebben met internet, zijn door de gedwongen quarantaine handiger geworden in het zoeken naar bijv online boodschappen en andere belangrijke zaken.
Gelukkig zijn klanten vaak hun eigen merken of winkel trouw, maar dit kan veranderen door nieuwe veranderende regels in deze coronatijd.

Als voorbeeld wil ik graag de kapsalons uitlichten.

Kapsalons zijn nu noodgedwongen dicht en straks zal er een run ontstaan, zodra de kapsalons weer open mogen. Doordat kapsalons ook de nieuwe regels zullen moeten garanderen, bijvoorbeeld 1.5 meter afstand onderling tussen de klanten en zelf bescherming moeten gaan dragen, kunnen ze waarschijnlijk de stroom van hun trouwe klanten niet aan.
De klanten zullen googelen naar andere kapsalons in de buurt om snel een afspraak te kunnen maken.
Daarom is het  zaak dat de website van de kapsalon straks goed gevonden wordt in de zoekmachine, dat deze goed te lezen is op mobiele apparaten (responsive), makkelijk toegankelijk in het gebruik is en met de juiste snelheid laadt.

Voorbeeld van een redesign van een kapsalon https://www.hairdesignapeldoorn.nl

kapsalon website redesign

De gehele (voor en na) layout kun je zien als je op onderstaande thumb klikt.

kapsalon website voorbeeld

Neem nu contact op om vrijblijvend te kijken of misschien zelfs een eenvoudige website redesign jouw bedrijf straks kan helpen weer te groeien en eventueel nieuwe klanten te verwelkomen.  

 
   « Artikelen overzicht

TinyMCE 5 plugin met ChatGTP en OpenAI

OpenAI is een krachtig en veelzijdig platform dat bedrijven kan helpen bij het verbeteren van hun ...
 

Hoe ziet mijn website eruit op mobiel?

Soms wil je weten hoe je website eruit ziet op een tablet, laptop, telefoon of desktop. Dit kan eenvoudig met ...
 

Hacking en directory browsen

Bij mijn zoektocht naar bijvoorbeeld TinyMCE plugins kom ik steeds vaker websites tegen die directory ...