TinyMCE 5/6 plugin met DALL·E

Het is nu mogelijk om met behulp van DALL·E (openai) plaatjes te genereren rechtstreeks in minicms.

tinymce 5 6 chatgtp dall e in mi

TinyMCE 5/6 plugin met DALL·E in minicms

DALL·E is een revolutionair AI-systeem dat afbeeldingen kan genereren die niet bestaan in de werkelijkheid. Dit systeem is ontwikkeld door OpenAI en heeft veel aandacht getrokken vanwege de creatieve mogelijkheden die het biedt. Onlangs is er een TinyMCE 5/6 plugin ontwikkeld die het mogelijk maakt om DALL·E te integreren in minicms.

De TinyMCE plugin maakt het mogelijk om afbeeldingen te genereren die zijn gebaseerd op tekstuele input. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een beschrijving kunt geven van een persoon of object en dat DALL·E vervolgens een afbeelding genereert op basis van die beschrijving. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor ontwerpers en contentmakers die op zoek zijn naar unieke afbeeldingen voor hun werk.

De integratie van DALL·E in minicms is een belangrijke stap voorwaarts voor de contentmanagementindustrie. Het stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk afbeeldingen te genereren die perfect passen bij de inhoud van hun website. Dit is vooral handig voor bedrijven die snel nieuwe inhoud moeten creëren en geen tijd hebben om afbeeldingen op maat te maken.

Naast de creatieve mogelijkheden die DALL·E biedt, is het ook een belangrijke stap op het gebied van AI-technologie. Het laat zien hoe ver we zijn gekomen in ons vermogen om machines te laten leren en ons te helpen bij het creëren van nieuwe dingen. Het kan worden gezien als een voorproefje van wat er nog komen gaat in de toekomst van contentcreatie en AI.

Conclusie:

de TinyMCE 5/6 plugin die DALL·E integreert in minicms is een belangrijke ontwikkeling voor de contentmanagementindustrie. Het stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk unieke afbeeldingen te genereren die perfect passen bij hun inhoud. Het is ook een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van AI-technologie en laat zien wat er nog mogelijk is in de toekomst.

(bovenstaande tekst gegenereerd met ChatGPT)

 
   « Artikelen overzicht

Link delen op threads de nieuwe twitter

Meta heeft onlangs een nieuwe functie aangekondigd die threads heet. Threads zijn een manier om gesprekken te ...
 

Gratis in edge eenvoudig teksten genereren met openai

Open de EDGE browser en klik op meeste rechtse icoontje bovenaan. Zorg dat je met een microsoft account bent ...
 

TinyMCE 5/6 plugin met DALL·E

Het is nu mogelijk om met behulp van DALL·E (openai) plaatjes te genereren rechtstreeks in minicms. ...